8660 Tab, Kossuth Lajos utca 86.
Tel.: 06/84 320-474
E-mail: tabmuvkozpont@gmail.com

Nyitvatartási idő:
Irodai ügyintézés: H-P: 8.00-16.00
Foglalkozások alkalmával:
Hétfő, szerda: 16.00-19.00
Kedd: 16.00-20.00
Csütörtökön: 16.00-19.00
Pénteken: 16.00-20.00

Szakkörök, klubok

Szakkörök, klubok, foglalkozások

A legfontosabb közösségépítő tevékenységek egyike a színes, érdekesebbnél érdekesebb technikák, mesterségek, hobbik megismertetésére alakuló amatőr klubok, találkozások formái. Közösségben élni jó!

 

Sakk Klub

Népzenei foglalkozás

Minden kedden 17.30 órától 20.00 óráig népzenei foglalkozást tart Gutman Levente, a Balaton Táncegyüttes és az Experidance Tánctársulat egykori táncosa. A belépés ingyenes!

Nemez szakkör

A Nemzeti Művelődési Intézetnek és a Népművészeti Egyesületek Szövetségének közös együttműködéseként 2020 első hónapjaiban indított fejlesztés „A szakkör” (https://aszakkor.hu) felület interaktív online eszközökkel, új célközönség, többek között az ifjúság bevonásával támogatja országszerte a szakköri tevékenységet. A felület a hagyományos szakköri tevékenységek egyes fázisaiba az internet segítségével vonja be a látogatókat, videókon keresztül díjmentesen biztosít lehetőséget a szakköri tevékenységek kipróbálására, azokban való elmélyedésre. „A szakkör” felület segítő kezet nyújt mindazoknak, akik területileg – akár mozgásuk korlátozása, vagy a földrajzi távolságok miatt – nem érnek el tevékenységi formákat, és azoknak is, akik bátortalanabbak a közösségi aktivitások terén, vagy még nem döntötték el, hogy milyen közösséghez csatlakozzanak.

 

Kosárfonó szakkör

Szépkorúak a Neten Klub

Egészségklub

Reiki Klub

Karitasz - Tanoda

Tibeti Hangtál foglalkozás

Unaloműző foglalkozások a Zichyben a nyári szünetre

aSzakkör