8660 Tab, Kossuth Lajos utca 86.
Tel.: 06/84 320-474
E-mail: tabmuvkozpont@gmail.com

Nyitvatartási idő:
Irodai ügyintézés: H-P: 8.00-16.00
Foglalkozások alkalmával:
Hétfő, szerda: 16.00-19.00
Kedd: 16.00-20.00
Csütörtökön: 16.00-19.00
Pénteken: 16.00-20.00

Közösségek

Közösségek
Tabi SK. Színkör

Az Alkotónők Egyesület 2018 decemberében alapvetően kulturális, közösségformáló céllal alakul meg. Tevékenységünkben a kulturális élet fellendítését, az adott területre jellemző kultúra ápolását tűztük ki célul. Az Egyesület feladatának tekinti Tab város és a Koppány-völgye kistérség kultúra és művelődés iránti igény növelését, kínálatának bővülését. Rendszeresen szervezünk úgynevezett offline rendezvényeket, művészeti esteket, könyvbemutatókat, tárlatokat, kiállításokat, melyeken a kistérségben élő és alkotó művészek munkái kerülnek bemutatásra. Valamint megalapítottuk az SK. Színkört és ez év novemberében már a negyedik egész estés előadást állítjuk színpadra, e mellett a régebbi előadásokat nyaranta kivisszük szabadtérre. Produkcióink, melyek anyagát mi magunk írjuk, rendezzük és díszletezzük, rendre telt házasok. Hogy jó úton járunk azt a médiában való megjelenéseink és a lakosságtól, a résztvevőktől, a kiállítóktól kapott visszajelzések bizonyítják.

Alkotónők Kulturális Egyesülete
X-Press TSE

Az X-Press Tánc és Sportegyesület 2016 szeptemberében alakult.
Az oktatásokon több táncműfaj szerepel, hip-hop, akrobatikus rock and roll és show tánc.
Az egyesülethez több mint 250 gyermek tartozik az óvodás korosztálytól egészen a középiskolásokig.
A táncosok a 4 év alatt már több Magyar bajnoki és Európa bajnoki címet is szereztek. Emelett a DanceStar világbajnokságon 2018-ban egy 5. helyet sikerült elérni, 2019-ben már a dobogón állhattak a táncosok mégpedig a 2. helyen.
Az egyesület vezetői: Birkás Alexandra és Kelemen-Ladányi Vivien

Facebook elérhetőség: https://www.facebook.com/xpresstse

Royal Dance
Tabi Csajok
Tabi Fúvószenekar
Zenebölcsi

Helyi védőnők kezdeményezésére indított közösségi foglalkozás, melyen a legkisebbek érdekes játékokkal, ritmikus zenei foglalkozásokkal találkozhatnak. 

Az élő hang, a közösségi részvétel, a kellemes környezet és barátságos fogadtatás évek óta erősíti a ZeneBölcsi fontosságát minden kisbaba életében.

Foglalkozásaikat minden szerdán 10.00 órától 11.00 óráig tartják a Zichy Mihály Művelődési Központban. Jó idő esetén a parkban, a játszótéren, a szabadban.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak a Védőnők.

A részvétel ingyenes.

MOST Cselekvők Egyesület Judo Szakosztálya

A sportoláshoz minden embernek joga van, s ezt egészségi állapotától függetlenül űzheti. A sportnak az egészség- és a személyiségfejlesztésben betöltött szerepét senki nem vitatja el. Az akadályozott, fogyatékossággal élő gyermekek világában ez a funkció még inkább felértékelődik – vallja Törteli Zoltán judo edző, aki 2021. november elején a Győrben rendezett XVII. Országos Sporttudományi Kongresszuson előadást tartott „Judo a fogyatékos gyermekek világában” címmel.

A Magyar Speciális Olimpia Szövetség (MSOSZ) a székesfehérvári MOST Cselekvők Egyesülete Judo Szakosztályával két évvel ezelőtt szervezte meg első alkalommal azt az országos speciális judoversenyt, amelynek Székesfehérvár adott otthont. Törteli Zoltán, a fehérvári szakosztály vezetője hosszú és sikeres utat járt be azóta, és szakmai támogatással elérte, hogy ma már az ország szinte minden egységes gyógypedagógiai módszertani intézményében a judo szerepel a testnevelés órák anyagában.

A Zichy Mihály Művelődési Központban minden kedden 14.30 órától 15.30 óráig tart edzést.

Érdeklődni a következő telefonszámon lehet: Törteli Zoltán edző 70/4516089