Hírek

Aktuális híreink!

Figyelem!

Kedves látogatók, vendégeink! Az elmúlt időszakban sok energiát és pénzt fektettünk a Művelődési Ház dolgozóival az épület környékének megszépítéséért. Rengeteg virágot ültettünk, feltöltöttük kaviccsal a területet és terepet rendeztünk. Sajnálattal látjuk azonban, hogy az előttünk parkoló autók tulajdonosainak ez nem ugyanolyan fontos, mint nekünk. A ház előtti terület NEM NYILVÁNOS PARKOLÓ! Az E-ON ügyfélfogadási idejében mindig engedjük, hogy a kizárólag mozgássérült ügyfelek itt parkoljanak a ház előtt. Számtalanszor előfordul, hogy a dolgozóknak és a fellépő művészeknek nincs lehetőségük megközelíteni a művelődési központot. Kérünk mindenkit, hogy fokozottan figyeljen oda a zöld terület épségére, tartsuk tiszteletben egymás munkáját!

Tisztelt látogató! Jegyekkel,programajánlatainkkal kapcsolatba keresse standunkat minden szerdán a tabi piacon valamint a tabi vásárban.

ÖRÖKÖS VERSFAL! A Művelődési Központ aulájában elhelyeztünk egy versfalat, melyre mindenki rátűzheti saját kis alkotását!

Továbbra is várjuk a Sakk szakkörre jelentkezőket. A szakkör időpontja minden szombaton 13.30 órától a művelődési központban. A szakkör minden résztvevő számára INGYENES!

Tánctanulás! A siófoki C&M Dance Stúdió is minden csütörtökön 17.00 – 18.00 órakor a gyermekeket és 18.00 - 19.00 óra között a felnőtteket szeretettel várja. A tanfolyamon való részvétel díja: 4.500 Ft/hó/fő

Lányok, hölgyek, Asszonyok! GYORS, OLCSÓ FOGYÓKÚRA NYÁRRA! Megújult az ingyenesen használható Fitness termünk. Gyere el és nézd meg te is! Bejelentkezés: 84/320-474-es telefonszámon.

Mozogjunk együtt !! Minden pénteken 18.00 – 19.00 óra között a művelődési központ aulájában közös, zenés mozgásra hívunk mindenkit 9-99 éves korig.